Wanderlee & Creaticity workshop, képzés, rekreáció

Fejlődés töltődés kreatívan
REKREÁCIÓ, nyílt képzésVállalati tréning, workshop

2023 Creaticity & wanderlee

 

Rendezvényeink fókuszában, akár fél napos workshop, akár többnapos elvonulás, a praktikus TUDÁSbővítés és a TARTÓS VÁLTOZÁSt hozó felismerések állnak. Könnyen érthető, kreatív mégis EGYEDI ESZKÖZtárral dolgozunk.

A Creaticity Intézet a legfrissebb kutatási eredmények (neurológia, anti-ageing,  szervezetpszichológia, kognitív viselkedésterápia) és a rendszerelvű több ezer éves bölcselet metszéspontjában halad és megalapozza a Wanderlee Magyarország fejlesztő programjait.

Olyan szemléletváltást támogató módszerekkel, mint a holisztikus szervezetfejlesztés, a Mindfulness vagy a kreatív művészet és mozgásterápia, a regeneratív medicina, az NLP, az integrál szemléletű mediáció és coaching, az arc és test olvasás. 

  • Célunk, hogy felhívjuk a figyelmet a döntéshozatali mintáinkra vagy a kisiklásokra, amelyeket a sablonok mögötti mentális blokkok okoznak.  bővebben módszerek
  • emeljük intuíciónk tudatosságát, mely kiránt a döntésképtelenség, a halogatás, a frusztráció a kiégett energiáiból vagy a stagnálás érzéséből.

Kreativitás, innovatív gondolkodás és szemléletváltó tudásbővítés

Creaticity BLOG
A zsenialitás felfedezésének kezdetei

A zsenialitás felfedezésének kezdetei

Az őrült zseni archetipusa már az ókorban feltünt. A tudatos zsenialitás felfedezésének első lépései leginkább az őrültséggel való összefüggéseket boncolgatták. A meglepő és szórakoztató hipotéziseket folymatosan egyre tudományosabb megközelítés váltotta fel.

bővebben
Terman “termeszei”

Terman “termeszei”

A “termeszek” – ahogyan Lewis M. Terman tanulmányának alanyai ismertté váltak – megdöntöttek néhány sztereotípiát, és új paradoxonokat vetettek fel. Terman maga is tehetséges gyerek volt, és a zsenialitás tanulmányozása iránti érdeklődése személyes tapasztalatból fakadt. A magas IQ előrejelzi az élet későbbi szakaszában elért magas szintű kreatív teljesítményt?

bővebben

Kreatív SZEMLÉLET-váltó

Üdvözlünk a CreatiCity blog oldalán! Bízunk benne, hogy gondolataink motivációként szolgálnak a rendszerelvű tudásbővítés, a kreatív tudatosság terén! Fókuszunkban: a Kreatív Intelligencia CQ, az innovációs dilemmák, a kreatív gazdaság, a Mindfulness, az integrál szemléletű coaching és orvoslás valamint a széles spektrumú kreativitás!

CreatiCity – a kreatív szemléletváltás origója

A vállalatoknak, közösségeknek és a sikeres üzleteknek egyaránt, kreatív, rugalmas gondolkodású, innovátor szemléletű emberekre van szükségük. Tudatosan kell kreativitásunkat az innovatív megoldások szolgálatába állítanunk. Kreatív hatékonyságunk vagy Kreatív intelligenciánk, a CQ szerepe döntően felértékelődött!

Kategóriák