2021 Kényszerből lehetőség – a kreatív szemléletváltás origója

A 2020 as év a bennünket érő folyamatos kihívások nagyságrendje, gyorsasága és globális bonyolultsága miatt sem hasonlítható előző korokéhoz.

A vállalatoknak, közösségeknek és a sikeres üzleteknek egyaránt, kreatív, rugalmas gondolkodású, innovátor szemléletű emberekre van szükségük. Azonban nem lehetünk kreatívak anélkül, hogy intelligensen cselekednénk. Tudatosan kell kreativitásunkat az innovatív megoldások szolgálatába állítanunk. Kreatív hatékonyságunk vagy Kreatív intelligenciánk, a CQ szerepe döntően felértékelődött!

Az egyetlen lehetőség a sikeres túlélésre a tudatos, kreatív szemléletváltás.

Az innovatív, szemléletváltó gondolkodás, a kreatív energiák ébresztése! Így tudunk felkészülni arra, amire gyakorlatilag nem lehet felkészülni. Az egyre inkább kiszámíthatalan jövőre, arra, hogy ne a bizonytalanság és a időprés alatt hozott kikényszerített döntések határozzák meg a jövőnket.

Azért, hogy a legtöbbet hozzuk ki a humán erőforrásainkból, magunkból, a legdinamikusabb belső erőforrásunkból, a kreativitásunkból kell építkeznünk! Mindezt, tudatosan abban a feltételezésben, hogy a lehető legproduktívabbak és legrugalmasabbak leszünk.

hatterhez 2 1
Kreativ innováció kulcsa