rendszerelvű kreatív

ÚJRAINDÍTÁS creative reboot
Learn More/ Ismerd megGet Started/ Indulj el

reboot, mint kreatív folyamat

ÚJRAINDÍTÁS rendszerszemléletben

MIT jelent az Újraindítás a mi narratívánkban? MIÉRT gondoljuk, hogy a mentális és szellemi felfrissülés, a tudásbővítéssel fűszerezve együttesen a leghatékonyabb rekreáció,  a legjobb „vitaminja” a nyitott, a fejlődés iránt elkötelezett elméknek?

 

A minőségi „ ÚJRAindítás”, egyfajta kötelező és tudatos gondoskodás mentális és fizikai szinten, MAGunkról, „Mindful SELF-care”, amire egyre kevesebb ideje marad, azoknak, akik folyamatosan feszített tempóban élnek. Az újratöltés jelentőségét természetesen, személyes, kollektív és kapcsolati szinten is érdemes vizsgálnunk, mivel valódi fenntartható eredményeket rendszerszintű és rendszerelvű megközelítésben érhetünk el.

Miért fontos a „REBOOT” a professzionális SEGÍTŐKNEK, coachoknak és vezetőknek?

Szerintünk, kiemelten fontos az egyéni „Reboot” azoknak, akik, támogató folyamatokat vezetnek és szemléletváltó energiák felszabadításának aktív GENERÁTORAI. Önmaguk harmonizáló feltöltő állomásai szolgáltatják a biztos alapot, munkájukhoz, coachként, tanácsadóként, vagy coach szemléletű vezetőként, mivel  folyamatos kérdésekben és agilis problémamegoldások gyűrűjében élnek. A töltés vagy töltődésünk folyamatos intuitív forrását fel kell fedeznünk és jelen kell legyen a hétköznapjainkban. Azonban időt kell szakítanunk a nagyobb rendszert érintő totális „újrabootolásra” is!

 

Programunk aktualitását

nem kell magyarázni, mivel a pörgést és terhelést a pandémiás időszak új kihívásaival csak felerősítette munkánkban és magánéletünkben egyaránt.

Minden tudatos , innovatív működésre vágyó szervezetnek és egyénnek  létkérdés, hogy ne rekedjen meg egyfajta robotpilóta üzemmódban. A feladatok komplexitása, az több online térben végzett munka, a magánélet és munka terének összemosódása, a kreatív flow kollektív és egyéni megélésének hiánya, mind  nehezítő és a kiégést elősegítő tényező.  A reboot  létjogosultságát, az  önmagunk tisztelete és teljesítményünk minősége iránti elkötelezettségünk  kell hogy képezze. Tudatosan kell  időt fordítani az elemek újratöltésére és egy minőségi újraindításra . Mindezt nem lassításként megélni, hanem ellenkezőleg  a hibázás és a kiégés okozta kitérők elkerülésére.

Kreativitás fejlesztés

 REboot & REcreate yourself!

Mitől lesz kreatív és rendszerszintű az újraindítás, REBOOT?

A Reboot folyamat meghatározó elemei:

 • holisztikus megközelítésű tudásbővítés, tanulás és önreflexió új szemléletben
 • jelenlegi működésünk  kreatív szemléletű újrakeretezése gyakorlatokkal
 • új perspektívák, kapcsolódások térben és egyénben, egy  inspiráló közeg által
 • majd a tudatos újraindítás: REBOOT, egy innovatívabb megközelítésben!

 

A REBOOT folyamat ideális eredménye:

 • SZEMLÉLETVÁLTÁS, ÖNmagunkat és mintázatainkat új, szélesebb perspektívából látjuk,
 • INTUITÍV ÉBRESZTÉS, az egyéni fejlődési  út és meglévő sablonok tudatosítása
 • REKREÁCIÓ, A TERMÉSZETBEN, a természetes szinergiák megtapasztalásával, magasabb szintű koncentráltságot kapunk, amely egyszerre harmonizál és kreatívitásunkat is táplálja
 • INSPIRÁCIÓ, a rejtett motivációink és a cselekvés összehangolása
 • ENERGETIZÁLÁS, az új élmények és izgalmas felismerések által , új kreatív energiákat hívunk életünkbe, munkánkba, kapcsolatainkba!
 • mindezek együtt alapot adnak a TUDATOS és KREATÍV szemléletű ÚJRAINDÍTÁSHOZ!

 

FEJLESZTÉS, TÁMOGATÁS, KUTATÁS, INSPiRÁCIÓ a Kreatív Intelligencia (CQ) és tudatosság felkarolásával nemzetközi tapasztalatokkal! A lehetőség pedig adott, a Kreatív Intelligencia FEJLESZTHETŐ. Egyedi tematikájú programjaink angol, magyar, német nyelven, Európában, az USAban, Kanadában is elérhetőek. Kreatív tudatosság & Innovatív hatékonyság emelése

REBOOT & retreat

Feltöltő rekreációs exkluzív elvonulás 3 napban, itthon és külföldön: Olaszország, Spanyolország

REBOOT & course

 vezetőknek, coachoknak, segítőknek  TUDÁSBŐVÍTÉS, kurzus 5x fél napon holisztikus szemléletben

REBOOT & coaching

szervezeteknek, vezetőknek,

 • kreatív forrásuk és innovatív hatékonyságuk maximalizálásáért