Creative Consulting - take your Creativity to new heights

járasd csúcsra a kreativitásod
Learn More/ Ismerd megGet Started/ Indulj el

Innovativitásod kulcsát keresed? lÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK, KÉRD INGYENES KONZULTÁCIÓNKAT

Kreatív sZEMLÉLETVÁLTÁS &  IntelligENCIA

programok SZERVEZETEKNEK: workshop, kreatív nap, coaching, mediáció

  • SZERVEZETI CQ FELtérképezése
  • innovÁtor SZEMLÉLET workshop
  • kREATÍV SZEMLÉLETVÁLTÓ & REBOOT ENERGETIZÁLÓ VÁLLALATI RENDEZVÉNYEK
  • aZ intelligeNCIA ÓCEÁNJÁN: cq, eq, sq
  • KREATÍV MINDSET shift – TEAM ÉS VEZETŐI rendszerelvű coaching 
  • mediÁCIÓ HOLISZTIKUS SZEMLÉLETBEN CSAPATOK, PROJEKT TEAMEK ÉS VEZETŐK KÖZÖTT
  • INSPIRÁLÓ ELŐADÁSOK

 

Válts nézőpontot Velünk!

Innovatív forrásodhoz egyedi IRÁNYTŰT építünk

“A tudatos, kreatív SZEMLÉLETVÁLTÁS sürgetőbb mint valaha, ökológiai, etikai, gazdasági szinten. Kreatív Intelligenciánk felértékelődött, itt az ideje az innovatív megoldásaink szolgálatába állítanunk!

Kutatásaink és programjaink fókuszában a Kreatív Intelligencia -Creative Intelligence, a szinergikus teljesítménynövelés, a mentális és fizikai újratöltés, a “reboot” állnak. Rendszerelvű gondolkodásra nyitott vállalatoknak, coach szemléletű vezetőknek,  tanuló szervezeteknek, professzionális segítőknek, coachoknak ajánljuk szemléletváltást és kreatív újraindítást támogató, mindset típusú kurzusainkat.  Széles spektrumú tanulmányainkra, nemzetközi tapasztalatainkra építve, mi “nem térképet ajánlunk a sikerhez vezető útra, hanem megbízható belső belső iránytűt építünk az egyéni kreativitás forrásához.” A vállalatoknak, közösségeknek és a sikeres üzleteknek egyaránt, kreatív, rugalmas gondolkodású, innovátor szemléletű emberekre van szükségük. Kreatív hatékonyságunk, Kreatív Intelligenciánk, a CQ szerepe döntően felértékelődött! Azonban nem lehetünk kreatívak anélkül, hogy intelligensen cselekednénk. Tudatosan, INTELLIGENS módon kell kreativitásunkat az innovatív megoldások szolgálatába állítanunk. HOGYAN és mit ajánlunk? A szemléletformáló workshopok, interaktív World Cafe eventek, innovációs napok az intelligens működés, a  Mindfulness, a rugalmas alkalmazkodóképesség, a Reziliencia jelentőségére fókuszálnak. BLOGunkban személyes hangvételben, mélyebb bepillantást adunk fókusz témáinkba.

BlendMePhoto1630090157746 2

 Don’t Settle For Less/ Ne érd be kevesebbel, járasd csúcsra a kreativitásod! Fókuszunkban:

Kreatív tudatosság & Innovatív hatékonyság emelése

FEJLESZTÉS, TÁMOGATÁS, KUTATÁS, INSPiRÁCIÓ a Kreatív Intelligencia (CQ) és tudatosság felkarolásával nemzetközi tapasztalatokkal! A lehetőség pedig adott, a Kreatív Intelligencia FEJLESZTHETŐ. Egyedi tematikájú programjaink angol, magyar, német nyelven, Európában, az USAban, Kanadában is elérhetőek.

FELMÉRÉS & KUTATÁS

Átvilágítás több mélységben, a szervezeti intelligencia, kreativitás és a CQ, jelentőségére fókuszálva.

KONZULTÁCIÓ & INSPIRÁCIÓ

Támogatás, TUDÁSBŐVÍTÉS, mediáció, inspiráció, blog holisztikus szemléletben.

 

FEJLESZTÉS & REKREÁCIÓ

  • program szervezeteknek, vezetőknek
  • kreatív esszenciájuk felkutatására, kiteljesítésére, 
  • ezáltal az innovatív hatékonyság emelése
ugro

fókuszban a kreativitás:

2012 -2021 CreatiCity

A pandémia idején az innovatív szemléletváltás  szerepe különösen felértékelődött. Ehhez azonban olyan hozzáállás és szemlélet szükségeltetik egyéni és globális szinten, amely elismeri és ünnepli a legapróbb kreatív csírákat is a pici gyermekekben, belobbantja a szikrákat az új generációban és élteti a tüzet egy sokat látott és tapasztalt érett korosztályban. Ebben a szemléletformáló folyamatban, a kreativitás tudatos felkarolásában a Creaticity Intézet 2012 -es indulása óta szeretnénk támogatni, inspirálni a nyitott elméket és közösségeket. Blog

Az elmúlt években már jól csengő, start-up szemlélet, az agilis működés vagy az empatikus design-gondolkodás origója is egyben, az eredeti gondolkodású, önmotivált, tudatosan az ideális problémát kereső, mindent megkérdőjelező egyén. 

A programokba 17 év szervezetfejlesztői és ennél is hosszabb integrál tanácsadói , pszichológiai, doktori, mediátori, művészeti, designer tapasztalatát gyúrtuk össze. A kutatásokban igyekszünk a legszélesebb spektrumon mozogni, hazai és nemzetközi tapasztalatokra, vállalati és tudományos szakértőkre egyaránt építkezni. Részletesen olvashat és többet megtudhat rólunk és küldetésünkről.