kreatív kalandorok creaticity

www.kreativkalandorok.hu

Kreatív Kalandorok

Sokoldalúan kreatív, reneszánsz elmék, innovációk, inspiráló történetek és tudásbővítő írások.

CÉLUNK, a széles spektrumú, interdiszciplináris KREATIVITÁS közérthető bemutatása által, az inspiráló POZITÍV VÁLTOZÁSOK és a tudatos SZEMLÉLETVÁLTÁS támogatása.

Mi mozgatja kreativitásunkat, hogyan működik egy alkotó nyitott elme? Egyre jobban szeretném megérteni, hogy mi motiválja a sokoldalú alkotó géniuszt, nap mint nap? A végtelen kreatív energiáikat mi tarthatja életben? Célom, a sokoldalú, széles spektrumú, nevezhetjük reneszánsz kreativitás működésének, színességének bemutatása. Kutatásaink és interjúink által, inspirációt, lendületet adni. Felébreszteni azokat, akik megtorpantak, kreativitásukban kiégtek ebben a kihívásokkal teli, sokszor nyomasztóan felgyorsult világban. Napjainkban, amikor, mindenki számára példa nélküli időket élünk, kiemelt jelentőséggel bír a korábban megfogalmazott víziónk és küldetésünk a kreatív szemléletváltás és intelligencia szolgálatában. A KREATIVITÁS RENESZÁNSZára van szükségünk! A sokoldalú, reneszánsz alkotó elmék zsenialitásának, formabontó kreatív szemléletének szüksége ma sürgető evidencia!

Szabadítsd fel az éber, kíváncsi elméd! Alkosd meg a legkreatívabb Éned! Hogyan? Gondolkozz el a lehetetlenről!

Attila csörgő portre

Alkosd meg a legkreatívabb ÉNED!

 

Gondolkozz el a lehetetlenről! Tedd félre a  kudarctól való félelmed, lépj ki a mentális komfortzónádból.

A valós kihívás ideje hirtelen robbant be az életünkbe. Hisszük, hogy a kollektív intelligencia ereje, a Kreatív Kalandorok bátor egyéni megmozdulásainak szikrájából belobbantva legyőzik, az érdekek rövidtávú szemléletét.Bátorság, elkötelezettség, alázat, szenvedély, becsület és KREATÍV TUDATOSSÁG, együttesen tud fordulatot hozni és valós SZEMLÉLETVÁLTÁST beindítani! A hangzatos szavak helyett, csak a tettekre és eredményükre fogunk emlékezni. Hiszünk abban, hogy a magyar emberek bizonyított kreativitása, alkotó ereje megtalálja az utat a jövőben és kiteljesedik MAGunkért, a közösségeinkért. Ehhez azonban, kreatív gondolkodásra, önismeretre, tudatos hozzáállásra és együttműködésre képes intelligens fiatal generációra, őket nevelő felelős szülőkre, iskolarendszerre van szükségünk.

Bízunk benne, hogy ismét legalább annyi ötlet, találmány születik és marad itthon, mint a múlt század legnehezebb éveiben! Ehhez azonban az alkotás múzsáit nem az érdekek, anyagi haszon kell hogy vezényeljék, hanem szenvedély, tudatosság, megoldani és segíteni akarás. Ebben szeretnénk inspirációt, kapaszkodót adni portrékkal, tudásbővítő írásokkal, érdekességekkel és egy bloggal ahol interjúkat készítünk a 21.század aktív Kreatív Kalandoraival.

Ökológiai, etikai, gazdasági SZEMLÉLETVÁLTÁS, TUDATOS JELENLÉT, KREATIVITÁS az egyén és a közösség szintjén is a FENNTARTHATÓ pozitív változások záloga.

 A Kreatív Kalandorok BLOG bölcsője és előzménye

  • Creaticity Intézet – a kreatív szemléletváltás origója, 2012
  • Wanderlee Magyarország – kreatív fejlesztő megoldások az egyének és közösségek szolgálatában, 2003

A vállalatoknak, közösségeknek, a sikeres üzleteknek egyaránt, kreatív, rugalmas gondolkodású, innovátor szemléletű emberekre van szükségük. Azonban nem lehetünk kreatívak anélkül, hogy intelligensen cselekednénk. Tudatosan kell kreativitásunkat az innovatív megoldások szolgálatába állítanunk. Kreatív hatékonyságunk vagy Kreatív intelligenciánk, a CQ szerepe döntően felértékelődött! Fókuszunk : fejlesztés, kutatás, szemléletváltás a kreatív intelligencia és tudatosság felkarolásával. bővebben